Vizitka podjetja

Vizitka podjetja

Naziv: BONAJO, TRGOVINA, POSREDNIŠTVO IN ZASTOPSTVO, d.o.o.
Kratek naziv: BONAJO d.o.o.
Naslov: Industrijska cesta 9, 1290 GROSUPLJE
    
DDV ID: SI91517214
Matična številka: 3811000000
TRR: SI56 1010 0004 8687 302 pri Banki Koper

 

Lokacija, kontakt, delovni čas

Lokacija, kontakt, delovni čas

Lokacija, kontakt, delovni čas

Delovni čas

Pon-Pet: 8.00-16.00
Sobota, nedelja in prazniki zaprto.

Kontakt

Telefon: 040 514 750
Email: bonajo@bonajo.si

Kje smo
Obiščete nas lahko na naslovu Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00. 

 

 

 

 


 

 


 

O nas

O nas

Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje vse od leta 2010. Že od samega začetka smo usmerjeni izrazito veleprodajno, specializirano za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, zvočnikov ter ostale multimedije in računalniške opreme v vseh oblikah.

Na področju distribucije in trgovine se podjetje BONAJO d.o.o. uvršča med hitro rastoče podjetje v Sloveniji. Uspešno sodelujemo s trgovinskimi verigami in veleblagovnicami, spletnimi in računalniškimi trgovinami, bencinskimi servisi, javnimi ustanovami, hoteli in restavracijami, individualnimi kupci,… Odlikujejo nas lasten uvoz, dolgoletna partnerstva s proizvajalci, logistično dodelana dostava in bogate izkušnje.

Naš cilj je oskrba kupcev s kvalitetno tehnično-elektronsko opremo, s poudarkom na kratkih poteh od proizvajalca do kupca. S svojim znanjem in dobro voljo vam ne zagotavljamo zgolj konkurenčne ponudbe in vpeljanega kadra, ampak tudi najvišjo tehnološko kakovost.

Naša vizija je bila ponuditi slovenskim potrošnikom tehnološko dovršene izdelke priznanih evropskih in svetovnih blagovnih znamk, ki jih takrat na slovenskem prostoru ni bilo mogoče dobiti oz. je bila ponudba nezadostna.

V vseh letih našega poslovanja smo se razvili in zrasli v sodobno uvozno, distribucijsko in logistično podjetje z veliko mere fleksibilnosti, pripravljeno v največji meri zadovoljiti svoje kupce in poslovne partnerje, ki želijo dobiti najboljše po primerni ceni.

TCL televizije - Kakovost z velikim K!

TCL televizije - Kakovost z velikim K!

 

Bogata zgodovina in izjemna kakovost

Bogata zgodovina in izjemna kakovost

Televizor se je v zadnjih nekaj letih tako močno spremenil, da ob poplavi informacij glede novih funkcij hitro izgubimo kompas pri izbiri pravega modela. Izbira pa je ključnega pomena za zagotovitev kakovosti pri predvajanju večpredstavnostnih vsebin..

Ko izbiramo pravi televizor smo lahko prepričani, da z nakupom televizorjev Thomson podjetja TCL na bomo zgrešili. Podjetje ima namreč zelo bogato 120-letno zgodovino, leta 2015 pa so postali celo tretji največji proizvajalec televizorjev na svetu. Pri podjetju TCL so poznani po svojih inovativnih tehnologijah in izjemni kakovosti televizorjev. Z njihovimi televizorji Thomson boste doživeli neverjetno izkušnjo ob gledanju, saj jih odlikujejo nesporna kakovost, inovativnost, izredno hitra in napredna programska oprema, sodobna in moderna oblika, vrhunski uporabljeni materiali in ne nazadnje izredna kvaliteta slike. 

Vrhunsko ozvočenje

Vrhunsko ozvočenje

Določene serije televizorjev so opremljene tudi z vrhunskim JBL Harman Kardon ozvočenjem, ki poskrbi še za bolj pristno vzdušje v dnevni sobi. Vse to TCL potrjuje z garancijo, pooblaščenim servisom, zagotovljenimi rezervnimi deli in strokovno tehnično pomočjo.

LED ali QLED televizor?

LED ali QLED televizor?

Kot smo že omenili, je nakup televizorja izjemno kompleksen proces, saj moramo poleg različnih tehnologij (LCD / LED / QLED) in vrst (IPS / VA) slikovnih matrik biti pozorni še na nove standarde prikaza barvne palete (Rec.709 / DCI) in HDR podpore (HDR10 / DolbyVision). Ne glede na to so si strokovnjaki enotni, da je z vidika kakovosti slike in boljšega doživetja ob gledanju priljubljenih televizijskih vsebin tehnologija QLED med najboljšimi. QLED televizorji, ki so sicer razviti na podobni osnovi kot LED LCD televizorji, so namreč v primerjavi s "klasičnimi" televizorji LCD lažji in tanjši, imajo širši vidni kot, prikažejo kakovostnejšo črno barvo ter ponujajo odličen kontrast ter natančen in naraven prikaz barv. Tehnologija QLED namreč predstavlja še en velik korak naprej v kakovosti televizijske slike, saj omogoča bistveno izboljšano barvno zmogljivost. Ti so namreč sposobni predvajati stoodstotni volumen barv, kar pomeni, da lahko prikažejo vse barve na vsaki stopnji svetlosti s celo najmanjšimi razlikami, vidnimi na najvišji svetilnosti. Torej, če le imate možnost, vam zagotovo priporočamo nakup televizorja QLED.

 

Tudi z nakupom televizorja LED ne morete zgrešiti. Ta sicer ne ponuja enake kakovosti kot tehnologija QLED, je pa še vedno znatno boljša v primerjavi s tehnologijo LCD. Prednosti osvetlitve z LED diodami je namreč več. Ker so te manjše v primerjavi z »mrzlo-katodno flouroscenčnimi« svetili, ki jih najdemo v televizorjih LCD, to pomeni, da so televizorji LED običajno bistveno manjši v primerjavi s televizorji LCD. Poleg tega porabijo manj električne energije in ponujajo lastnost, imenovano lokalno zatemnjevanje, ki se v praksi odraža na sliki, ki lahko prikaže bistveno boljšo oziroma natančnejšo črno barvo. V praksi to pomeni, da televizorji LCD osvetlijo neko točko tako, da enakomerno osvetli celoten zaslon, televizorji LED pa lahko s pomočjo lokalnega zatemnjevanja neko točko osvetlijo tako, da osvetli le nek manjši del slike. To pa se posredno odraža v veliko bolj kakovostnem prikazu slike.

 QLED televizorji in Android: Zmagovita kombinacija!

QLED televizorji in Android: Zmagovita kombinacija!

Pri podjetju TCL v svoji ponudbi ne ponujajo le televizorjev QLED, ampak ponujajo edino družino QLED televizorjev na svetu, ki imajo prednameščen mobilni operacijski sistem Android. To je tudi razlog, zakaj gre tu za izjemne televizorje gledano iz vseh zornih kotov, bodisi zahvaljujoč zasnovi 360° ali vizualni izkušnji, ki jo nudijo. Zahvaljujoč tehnologiji Quantum Dot, TCL QLED omogoča prikazovanje bogatejših barv kot kdaj koli prej, s čudovitimi podrobnostmi, s kontrastom, optimiziranim s tehnologijo Ultra Micro Dimming. Rezultat kombinacije vseh teh tehnologij pa je seveda kinematografska kakovost slike z osupljivimi barvami in subtilnimi različicami, od polne svetlobe do popolne teme, zaradi reakcij svojega 10-bitnega zaslona. HDR Pro proizvaja bleščeče slike z natančno reprodukcijo svetlobe in temne barve. Nazadnje pa 3-kanalna akustika na sprednji strani iz zvočniškega sistema JBL zagotavlja še visoko kakovostno zvočno potopitev, podpora glasovnemu ukazovanju pa nudi povsem nov način upravljanje in prekalpljanja med kanali. Tlevizorje Thomson lahko tudi brezžično povežete s svojimi pametnim telefonom, kar pomeni, da lahko dostopate do celotne vsebine platforme Android in med drugim uživate v Netflixu in YouTubu s kakovostno sliko 4K HDR.

MANTA

MANTA

Kvaliteta za razumno ceno

Kvaliteta za razumno ceno

Manta je Poljsko podjetje s 17 letnimi izkušnjami na področju računalniške opreme in ostalih elektronskih naprav. Ustanovljeno je bilo s strani mladih ljudi, ki si delijo veliko strast do sveta računalnikov, iger in internetne virtualnosti. Manta je prvo podjetje na Poljskem, ki je sklenilo licenčno pogodbo s podjetjem Philips. Poleg tega, je sklenilo pogodbo še s podjetjem Rovi - Macrovision in Združenjem Poljskih avtorjev in skladateljev (ZAIKS) ter prejela vse potrebne licence za produkte v svoji obširni in raznoliki ponudbi. Manta Multimedia je prejela tudi prestižni "Euro Leader of 2007 Market Leader" naslov v kategoriji "Company". Ob istem času pa so bili njihovi produkti oklicani za najbolj priljubljene na trgu.

Manta izdelki (televizorji, zvočniki, športne kamere, pametne rlke, električni skiroji, PowerBank-i, športne zapestnice in ure) vas zagotovo ne bodo pustili na cedilu, saj so kvalitetne izdelave in cenovno dostopni. Vse to Manta potrjuje z garancijo, pooblaščenim servisom, zagotovljenimi rezervnimi deli in strokovno tehnično pomočjo.

 

Električni skiroji Manta za vse generacije

Električni skiroji Manta za vse generacije

Električni skiroji Manta za vse generacije

Električni skiroji Manta za vse generacije

V zadnjih nekaj letih so električni skiroji postali
izredno priljubljeni. Marsikdo je namreč spoznal,
da nudijo točno to, kar potrebuje. So hitri,
majhni in zato okretni, poleg tega pa še zložljivi,
kar je izredno priročno, saj jih lahko vzamemo s
seboj v pisarno ali stanovanje, zaradi njihove
priročne velikosti pa jih na dopust vzamemo
lažje kot na primer kolesa.

8'' MANTA MES806 KATANA

8'' MANTA MES806 KATANA

Električni skiro Manta MES806 Katana je udoben električni skiro za najbolj zahtevne kupce. Opre­mljen je z 8-palčnimi (20,32-centimetrskimi) pnev­matikami in prednjimi amortizerji, ki zagotavljajo udobnost brez tresljajev. Navdušil vas bo z všeč­nim dizajnom, kakovostnim aluminijastim okvir­jem, zložljivim ročajem in krmilom, nastavljivim po višini. Nosilnost do 110 kilogramov omogoča uporabo za vse generacije. Hitro in enostavno ga lahko zložite in vzamete s seboj na počitnice.

Njegova posebnost sta dodatna koleščka na sprednjem delu. Ko skiro zložite, omogočata, da ga vlečete za seboj kot transportni kovček v sti­lu zloži-pelji, kar utegne priti pri njegovih 12 ki­logramih še kako prav.

Skiro Manta MES806 Katana lahko preko Blueto­oth povezave povežete s pametnim mobilnim telefonom (z operacijskim sistemom Android ali iOS) in s pomočjo aplikacije regulirate spremi­njanje barve luči, nastavite maksimalno hitrost, beležite prevoženo pot …

Vgrajeno ima polnilno baterijo kapacitete 7,5 Ah, ki omogoča, da boste z enim polnjenjem prevo­zili do 20 kilometrov. Polnjenje prazne baterije traja 3-4 ure. Skiro je opremljen je z LED prikazo­valnikom, na katerem najdete podatke o napol­njenosti baterije skiroja in trenutno hitrost.

Zahvaljujoč motorju z 250 W moči doseže ma­ksimalno hitrost 25 kilometrov na uro ter pre­more neverjeten pospešek in vožnjo v 15-sto­pinjski klanec. Vgrajen ima elektronski sistem ON-OFF in turbo sistem, za začetek vožnje pa je potreben samo en zaganjalni korak. ZA varno ustavljanje poskrbijo E-ABS zavore.

Za varnost med nočno vožnjo je poskrbljeno z varčno LED osvetlitvijo spredaj in z dodatno LED osvetlitvijo zadaj, ki se aktivira pri zaviranju. Prav tako ima prostor za varnostno ključavnico, ki zmanjša možnost kraje.

6'' MANTA MES605 SABRE

6'' MANTA MES605 SABRE

Manta ima v svoji ponudbi tudi nižjekategorni, a še vedno vrhunski skiro MES605 Sabre. Opre­mljen je s 6-palčno (15,24-centimetrsko) pnev­matiko spredaj in 5,8-palčno (14,73-centimetr­sko) zadaj. Spredaj ima tudi amortizer za udob­nejšo vožnjo. Aluminijast okvir je zagotovilo, da vam bo skiro še dolgo služil, njegova nosilnost pa je do 100 kilogramov. Ima nekoliko šibkejšo 5,2 Ah baterijo, ki omogoča maksimalni doseg do 12 kilometrov z enim polnjenjem. Opremljen je še z LED prikazovalnikom, popolnoma prazno baterijo pa boste napolnili v 3-4 urah. 250W mo­tor omogoča najvišjo hitrost 25 kilometrov na uro. V primeru, da se med vožnjo baterija spraz­ni, ga lahko uporabljate kot navadni skiro. Pona­ša se še s prednjo in zadnjo varčno LED osvetlit­vijo ter z dodatno osvetlitvijo ob zaviranju. Ima tudi prostor za varnostno ključavnico.

12'' MANTA MES127 FLINSTONE

12'' MANTA MES127 FLINSTONE

Električni skiro Manta MES127 Flinstone z 12-palčnimi (30,5-centimetrskimi) pnevmatika­mi spominja na električni skuter. Inovativen di­zajn dokazuje, da gre za posebneža med elek­tričnimi skiroji. Tako kot ostala dva ima alumini­jast okvir in zložljiv ročaj. Sedež je snemljiv in nastavljiv po višini. Odlikuje ga maksimalna no­silnost do 120 kilogramov, košara za sedežem pa nudi priročno odlagalno površino.

Polnilna baterija s 40 celicami in kapaciteto 8 Ah omogoča maksimalno prevoženo razdaljo 30 ki­lometrov z enim polnjenjem. Se pa baterija zato polni nekoliko dlje – približno 6 ur. Kot smo opi­sali že pri ostalih, je tudi ta opremljen z LCD za­slonom, 250 W motorjem in doseže hitrost 25 ki­lometrov na uro. Za varno ustavljanje skrbi ročna disk zavora. Spredaj je vozilo opremljen z varčno LED lučjo, zadaj z odsevnikom. Zagnati ga je možno le s priloženim ključem, ki zagotavlja več­jo varnost in zmanjša možnost kraje.

Varnostne kamere priznanega proizvajalca REOLINK sedaj tudi v Sloveniji

Varnostne kamere priznanega proizvajalca REOLINK sedaj tudi v Sloveniji

Varnostne kamere priznanega proizvajalca REOLINK sedaj tudi v Sloveniji

Pametni domovi počasi, a vztrajno prihajajo v naša stanovanja. Sestavni del sistema so pametne kamere s funkcijami, o katerih smo pred desetletjem lahko le sanjali...

Pametne kamere so odlična rešitev za nadzor doma in njegove okolice, pa tudi pisarne ali poslovne stavbe, morda vikenda. In ne samo to – moderni pametni nadzorni sistemi omogočajo, da sliko dobesedno pogledamo kadarkoli in
kjerkoli na svojem pametnem mobilnem telefonu. Najboljše kamere omogočajo tudi nočno snemanje, imajo vgrajen senzor gibanja in
podobno. Reolink je proizvajalec visokokakovostnih brezžičnih kamer, ki jih lahko upravljamo s pregledno aplikacijo, s katero boste imeli vse pod nadzorom, tudi ko vas ne bo doma. Podjetje razvija pametne rešitve tako za domače kot tudi
za profesionalne uporabnike, tako da boste v njihovem naboru zagotovo našli kamero ali sistem kamer, ki je primeren za vas. Reolink že 10 let ustvarja najboljše varnostne rešitve, ki zadovoljijo tudi najzahtevnejšega kupca. Poznajo rešitev za vsak, še tako zahteven izziv, zato njihove rešitve po svetu uporablja že več sto tisoč uporabnikov.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Uporabljeni piškotki

Ime piškotka Avtor / upravljalec Čas poteka Namen uporabe
{{SESSION_NAME}}
PHPSESSID
 bonajo.si Trajanje seje Prijava uporabnika v sistem in zapisovanje začasnih podatkov in nastavitev v času trajanju seje ki so potrebni za pravilno delovanje strani
bcms_cookies_analytics_accepted
bcms_cookies_analytics_declined
bcms_cookies_advertising_accepted
bcms_cookies_advertising_declined
bcms_cookies_social_accepted
bcms_cookies_social_declined
 bonajo.si 3560dni Zapiše se datum, ko je obiskovalec sprejel uporabo določene vrste piškotkov oz. je uporabo le teh zavrnil

Upravljalec piškotkov

Bonajo d.o.o.