GENESIS REBRANDING

10. Obletnica blagovne znamke:

10. Obletnica blagovne znamke:

Ob praznovanju 10. obletnice je blagovna znamka Genesis razkrila svojo novo vizualno identiteto. Posodobljeni logotip je rezultat dveh let dela in posvetovanja s skupnostjo. Oblikovalcem naj bi dala nove priložnosti in poudarila tehnološko naravo blagovne znamke.

Genesis pomeni postati in rasti

Genesis pomeni postati in rasti

Blagovna znamka Genesis je bila ustanovljena leta 2011 kot odgovor na rastoče potrebe igralcev. Po 10 letih v igralniški industriji se lahko pohvalimo z globalnim dosegom in hitrim povečanjem prepoznavnosti blagovnih znamk na novih področjih.

Že od vsega začetka nudimo dodatke za igralce vseh ravni znanja. Genesis pomeni postati in še naprej rasti. Tako kot je vesolje sestavljeno iz številnih delov in elementov, je tudi Genesis, saj združuje naše izdelke z neprecenljivim elementom v obliki igralcev - skupnosti.

Posodobljeni logotip

Posodobljeni logotip

Tako trg kot potrebe igralcev se nenehno razvijajo. Posodobljeni logotip predstavlja idejo nenehnega izboljševanja in simbolizira dolgotrajen proces prizadevanja za popolnost. Z razumevanjem potreb naših oboževalcev smo še bližje izpolnjevanju njihovih pričakovanj.

GENESIS REBRANDING