Električna kolesa MS Energy

Električna kolesa MS Energy sedaj tudi v Sloveniji. Kako do njih?

Električna kolesa MS Energy so sedaj prikolesarila tudi v Slovenijo, in sicer kar 12 različnih modelov za različne cestne površine in profile kolesarjev. Sledijo jim tudi električni skiroji MS Energy. E-kolesa in e-skiroje MS Energy si boste lahko ogledali in kupili povsod na spletu, razstavljena pa so tudi v našem podjetju BONAJO d.o.o. na Kosovelovi cesti 2 v Grosuplju, kjer so pripravljena na testno vožnjo!

Na začetku smo izpostavili visoko kakovost in zanesljivost kot dve glavni vodili znamke MS Energy. To dosegajo s preizkušenimi tehnološkimi rešitvami in najnovejšimi metodami testiranja kakovosti. Vsaka komponenta – bodisi pnevmatike, ogrodje, zavore, menjalnik… – je preizkušena pred začetkom in po koncu izdelave. Zahvaljujoč strogemu nadzoru kakovosti električna kolesa MS Energy izpolnjujejo vse evropske certifikate. Z visokokakovostno proizvodnjo pa so povečali tudi življenjsko dobo koles, kar pomeni, da se boste z njimi vozili še leta in leta!

To pa ni njihov edini prispevek k bolj zeleni prihodnosti. Električna mobilnost, ki jo spodbujajo električna kolesa in skiroji, je orodje, s katerim lahko vsak posameznik prispeva svoj delež k mestnim središčem brez smoga in dima. Pogon na notranje izgorevanje fosilizirajte in se raje naelektreno vozite po mestnih ulicah, gorskih poteh in predmestjih!

Po mestu, vaseh ali gorah z električnim kolesom MS Energy

Z električnimi kolesi MS Energy vam nikoli ne bo zmanjkalo sape, tudi če se boste vzpenjali po gorskih in gozdnih poteh. Enostavno prestavite v električno prestavo in naklone boste premagovali kot olimpijski šampion.

Podjetje je kot že rečeno, pripravilo 12 različnih modelov: 7 cestnih, 2 trekking, 2 gorska in en zložljivi model v dveh barvah. Razlikujejo se razumljivo po obliki ogrodja, namembnosti, vrsti električnega motorja in drugimi kolesarskimi pripomočki. Vsi modeli pa si delijo skupne in kakovostne dele – najboljše SHIMANO menjalnike, vrhunske TEKTRO hidravlične zavore, zmogljive baterije z dosegi do ali celo več kot 100 kilometrov in trpežen aluminijast okvir, ki zdrži vsak napor ali premik.

Raziščite vse modele, na vas čakajo že na spletu, določenih specializiranih trgovinah in v BONAJO d.o.o. razstavnem prostoru!

Električna kolesa MS Energy