REOLINK SECURITY

Popolna varnostna rešitev!

Popolna varnostna rešitev!

Podjetje Reolink se je posvetilo zagotavljanju raznolikih in pametnih možnosti za varnost vašega doma. Široka ponudba IP kamer in varnostnih sistemov vključuje kompletne in trajne rešitve za vsak dom, pisarno, objekt ali poslopje.

Reolink si prizadeva za razvoj inovativne in napredne tehnologije, ter nudi inteligentne in enostavne rešitve. Kar mislite, da je pomembno, je tisto, kar nas zanima.

Različne varnostne kamere

Različne varnostne kamere

  • Brezžične kamere: 100% brezžične baterijske ali 4G LTE baterijske kamere, ki jih napajajo polnilne baterije, ponujajo prilagodljivo postavitev. Lahko se namestijo v zaprtih prostorih ali na prostem.
  • Notranje kamere: Kamere vključujejo 4MP Super HD ločljivost, dvopasovni WiFi, dvosmerno komunikacijo in še več!
  • Sistemi varnostnih kamer: WiFi ali PoE nadzorni sistemi, ki nudijo 24/7 spremljanje in neprekinjeno snemanje.
  • WiFi/PoE kamere in NVR snemalne enote: kamere spremljajo, kar vas zanima. Snemalna enota (NVR) odlično deluje z vsemi kamerami.
Brezplačna aplikacija Reolink

Brezplačna aplikacija Reolink

Reolink omogoča enostavno in priročno varnost doma za vsakogar. Z brezplačno aplikacijo Reolink lahko ostanete povezani s svojimi kamerami in domom od koder koli in kadar koli!

Prejemali boste takojšnja opozorila, preverjali boste lahko, kaj se dogaja, se pogovarjali z obiskovalci, vse z le nekaj kliki v aplikaciji. Reolink je vedno pripravljen poskrbeti za varnost vašega doma, poslovnega prostora, objekta, garaže ali vikenda!

REOLINK SECURITY